На Миколаївщині запрацював ще один підрозділ місцевої пожежної охорони (ФОТО)


09:2920.05.2023

19 травня у с. Миколаївка Казанківської територіальної громади Баштанського району запрацював підрозділ місцевої пожежної охорони.

На офіційне відкриття завітали перший заступник начальника Головного управління ДСНС України у Миколаївській області Андрій Криворучко, Казанківський селищний голова Олексій Асмолов та мешканці громади.

Про це повідомили в ГУ ДСНС України у Миколаївській області, передає Інше ТВ.

Андрій Криворучко підкреслив, що це важлива подія. “Відсьогодні коло наших надійних друзів та помічників у справі порятунку людей та матеріальних цінностей від вогняного лиха побільшало. Хочу подякувати усім причетним до відкриття підрозділу, а бійцям побажати сухих рукавів та наснаги!”, – сказав А.Криворучко.

Відтепер щодоби на чергування заступатиме один вогнеборець, ще троє нестимуть чергування в телефонному режимі та у випадку виникнення пожежі залучатимуться до виконання завдань за призначенням. На озброєнні пожежні мають спеціальний пожежний автомобіль ЗІЛ-130.

До зони виїзду входять старостинські округи сіл Миколаївська та Троїцько-Сафронове.

Як повідомляло Інше ТВ,  10 лютого у с. Гур’ївка Костянтинівської територіальної громади Миколаївського району відкрито новий підрозділ місцевої пожежної охорони. А 21 лютого до виконання завдань за призначенням у місцях постійної дислокації приступили ще два підрозділи місцевої пожежної охорони – у  селах Горохівка та Олександрівка Баштанського району. В квітні у с. Секретарка Кривоозерської територіальної громади Первомайського району розпочала свою роботу місцева пожежна охорона — відокремлений підрозділ МПО с. Тридуби, а на початку травня у с. Мостове Мостівської територіальної громади Вознесенського району відбулось відкриття підрозділу місцевої пожежної охорони.



© Inshe.tv

Share Button
TwitterFacebookGoogle PlusYoutube