На Миколаївщині відновили роботу ще два підрозділи пожежної охорони – у Горохівці та Олександрівці


10:5422.02.2023

Деокуповані території та населені пункти, в яких точились активні бойові дії в Баштанському та Миколаївському районах області, продовжують відновлюватись, а мирні мешканці повертатись до звичного ритму життя. Тож і підрозділи місцевої пожежної охорони відновлюють своє функціонування.

21 лютого до виконання завдань за призначенням у місцях постійної дислокації приступили ще два підрозділи місцевої пожежної охорони – у  селах Горохівка та Олександрівка Баштанського району.

Про це повідомили в ГУ ДСНС України у Миколаївській області, передає Інше ТВ.

Вогнеборці, які допомагали підрозділам ДСНС гасити пожежі в даних населених пунктах до початку повномасштабного вторгнення, були вимушені покинути свої домівки.  Аби врятувати себе та своїх близьких, вберегти пожежну техніку від знищення та просто заради того, щоб не працювати на окупантів та не допомагати у їх злочинних та підступних діяннях, вони залишили свій рідний підрозділ. І сьогодні щасливі повернутись додому та знову нести службу заради допомоги мирному населенню.

3 співробітників Горохівського та 3 Олександрівського загонів МПО вже наводять лад у службових приміщеннях, прибирають наслідки збройної агресії з боку росіян. Повернули до підрозділів і спеціальну техніку, яку приводять до належного стану, аби у разі потреби в найкоротші терміни мчати на допомогу громадянам та, як у мирні часи, гасити пожежі та стояти на захисті населення від вогняного лиха.

Як повідомляло Інше ТВ, 10 лютого у с. Гур’ївка Костянтинівської територіальної громади Миколаївського району відкрито новий підрозділ місцевої пожежної охорони.



© Inshe.tv

Share Button
TwitterFacebookGoogle PlusYoutube