За добу на Миколаївщині загасили 5 пожеж


11:1322.02.2023

Як повідомляло Інше ТВ, вчора на Миколаївщині на пожежі загинули чоловіки 54-х та 58-ми років (ФОТО).

Окрім цієї пожежі, рятувальники Миколаївщини ліквідували ще 4 займання.

Про це повідомили в ГУ ДСНС України у Миколаївській області, передає Інше ТВ.

Так, 21 лютого о 06:40 на спецлінію 101 надійшло повідомлення про пожежу літньої кухні на території приватного домоволодіння по вул. 8-го Березня с. Мурахівка Березнегуватської територіальної громади Баштанського району. На місце направлено відділення 9 державної пожежно-рятувальної частини. Завдяки своєчасно вжитим заходам вдалось не допустити перекидання вогню на поруч розташований житловий будинок. О 08:40 пожежу ліквідовано на площі 60 кв. м.

О 10:45 до Служби порятунку сповістили про загоряння балкона на другому поверсі п’ятиповерхового житлового будинку по вул. Космонавтів м. Миколаєва. На місце направлено відділення 4 ДПРЧ. Завдяки своєчасно вжитим заходам вдалось не допустити збільшення масштабів горіння. Об 11:00 пожежу ліквідовано на площі 3 кв. м.

Майже одночасно, о 10:44, рятувальників сповістили про те, що на відкритій території в с. Трихати Ольшанської ТГ Миколаївського району загорівся очерет. Вогонь приборкали рятувальники 19 ДПРЧ о 12:13 на площі 1000 кв. м.

Вже під вечір, о 20:11, рятувальників сповістили про те, що по вул. Корчаки смт Березнегувате Березнегуватської ТГ Баштанського району загорілась літня кухня. Силами чергового караулу 9 ДПРЧ пожежу ліквідовано о 22:25 на площі 30 кв. м. Від вогню врятовано поруч розташований житловий будинок.

В чотирьох епізодах за минулу добу причини пожеж наразі встановлюються, очерет загорівся, ймовірно, через підпал.

Загалом від ДСНС на гасіння пожеж залучались 7 спецавтомобілів та майже 30 вогнеборців.



© Inshe.tv

Share Button
TwitterFacebookGoogle PlusYoutube