На Миколаївщині відновили роботу ще одного підрозділу пожежної охорони – в Кривоозерській громаді (ФОТО)


15:4919.04.2023

У с. Секретарка Кривоозерської територіальної громади Первомайського району розпочала свою роботу місцева пожежна охорона — відокремлений підрозділ МПО с. Тридуби.

Про це повідомили в ГУ ДСНС України у Миколаївській області, передає Інше ТВ.

Голова Кривоозерської територіальної громади Павло Бузінський подякував усім, хто допомагав у відновленні роботи підрозділу: “Близько 20 років тому тут, у вашому селі, в цій самій будівлі була пожежна частина. І ось сьогодні, через стільки років ми відновлюємо її роботу, аби жителі с. Секретарки та поруч розташованих населених пунктів були впевнені, що в разі біди допомога прийде вчасно.”

Відтепер на ліквідацію пожеж у зоні відповідальності в поміч пожежним-рятувальникам залучатимуться 8 місцевих вогнеборців. Вони нестимуть чергування у добовому режимі, а допомагатиме у виконанні завдань за призначенням сучасний пожежний автомобіль Mercedes, переданий благодійниками з Німеччини.

У заході також взяли участь юні мешканці села — місцева команда дружини юних пожежних-рятувальників. Діти продемонстрували присутнім свій театралізований виступ та показали, які правила пожежної безпеки знають, а по завершенню ознайомились із наявною технікою, оснащенням, приміряли бойовий одяг вогнеборців та поспілкувались із дорослими про правила безпеки життєдіяльності.

Максим Лейфура, головний інспектор відділу пожежної безпеки управління запобігання надзвичайним ситуаціям, зазначив, що відкриття підрозділу місцевої пожежної охорони є важливим кроком для забезпечення пожежної безпеки громади, і побажав колективу процвітання витривалості та по традиції – легкої служби й сухих рукавів.

Як повідомляло Інше ТВ,  10 лютого у с. Гур’ївка Костянтинівської територіальної громади Миколаївського району відкрито новий підрозділ місцевої пожежної охорони. А 21 лютого до виконання завдань за призначенням у місцях постійної дислокації приступили ще два підрозділи місцевої пожежної охорони – у  селах Горохівка та Олександрівка Баштанського району.



© Inshe.tv

Share Button
TwitterFacebookGoogle PlusYoutube