Серед звільнених вчора з російського полону – і 50 військовослужбовців миколаївської бригади морської піхоти. Звернення командира (ФОТО)


15:0822.09.2022

Як повідомляло Інше ТВ, вчора з полону звільнили 215 захисників України – 200 з них поміняли на Медведчука. На волі команди “Азову” Редіс і Калина. Повний список. (ФОТО, ВІДЕО).

Серед визволених було і 50 морпіхів з 36-ї окремої бригади морської піхоти ім..контр-адмірала М.Білинського.

Про це йдеться у зверненні  командира 36-ї окремої бригади морської піхоти імені контр-адмірала Михайла Білинського полковника Віктора Сікози, яке опубліковане на фейсбук-сторінці бригади, передає Інше ТВ.

«Вчора відбувся черговий обмін українських воїнів з полону. Наші морпіхи повернулись з пекла. Спочатку повномасштабного вторгнення російських військ вони героїчно боронили Маріупольский гарнізон ціною власного життя. Далі – коридори жорстокої катівні безчесних комісарів російських окупантів. Каліцтва, ганебні знущання, відсутність належної медичної допоги, нестача їжі та сну… Це лише мізерна частина тих тортур, через які проходять наші побратими та посестри.

Ще 50 морських піхотинців бригади вже на рідній землі, в Україні, та отримують належну медичну допомогу. Їх чекає відповідна реабілітація та відпочинок. Впевнений, більшість військовослужбовців повернуться в бойовий стрій та продовжать мужньо боронити Батьківщину від загарбницької орди.

Безмежна подяка Президенту України Володимир Зеленський, Реджепу Таїпу Ердогану, Офісу Президента України, командуванню ВМС ЗС України, Службі безпеки України, Головному управлінню розвідки Міністерства оборони України, МВС України, Командуванню морської піхоти та всім іншим, хто приймав участь у цій складній широкомасштабній операції повернення наших хлопців та дівчат з полону.

Командування бригади приймає всі можливі та необхідні дії, щоб повернути ВСІХ полонених морських піхотинців додому. Бо для нас «не кидати своїх» – це правило, а не просто слова.

Побратими, ми всі за вами дуже скучили та дуже сумуємо. Пам’ятаємо про кожного та кожну. Чекаємо. Пишаємось. Помстимося! Слава Україні! Слава морській піхоті!», – сказано у зверненні Віктора Сікози.

Як повідомляло Інше ТВ, Звільнення полонених. Обмін відбувся в Чернігівській області. Подробиці (ВІДЕО)



© Inshe.tv

Share Button
TwitterFacebookGoogle PlusYoutube