Генпрокурор: “Разом із союзниками Україна працює над обміном «всіх на всіх»


14:5222.09.2022

Так Генеральний прокурор прокоментував повернення українських військовослужбовців з полону: «Сьогодні Україна повернула 215 героїв з російського полону. Щиро вітаю з поверненням додому! Це – головне».

Андрій Костін зазначив, що в обмін на життя та свободу своїх захисників Україна віддала Віктора Медведчука. Він додав, що досудове розслідування щодо підозрюваного завершено, свідчення задокументовані. «Ми нікого не випускаємо на свободу, а передаємо з української тюрми у велику тюрму, яка називається росія», – заявив Андрій Костін.

Він підкреслив, що держава пам’ятає про всіх, хто залишається в полоні. Разом із союзниками Україна працює над обміном «всіх на всіх». Успіхи ЗСУ у контрнаступі щодня збільшують «обмінний фонд». Зі свого боку, Офіс Генерального прокурора докладає максимум зусиль для повернення додому українських героїв.

«Ми шануємо пам’ять всіх, хто загинув у цій війні та довіку вдячні тим, хто віддав своє найдорожче – життя – за наші життя та свободу. Ми не залишимо без покарання жоден воєнний злочин рф. Усі будуть розслідувані, а злочинці отримають покарання», – резюмував Генеральний прокурор.



© Inshe.tv

Share Button
TwitterFacebookGoogle PlusYoutube