В ГУР розповіли, чи насправді Медведчук не хотів, щоб його міняли, а Подоляк припустив, що його чекає в рф (ВІДЕО)


15:1122.09.2022

У Головному управлінні розвідки Міноборони України відреагували на інформацію про те, що кум російського президента, народний депутат від «ОПЗЖ» Віктор Медведчук, якого обміняли на 200 українських полонених військових, нібито не хотів обміну до Росії.

«Правда те, що він не хотів бути у в’язниці. Те, що він хотів, ми приблизно собі уявляємо – це рускій мір в Україні і бути намісником свого кума в Україні (на їхню думку, в Малоросії ). Цього не сталося і не станеться. Україна буде вільною і незалежною, а зрадники будуть відповідати. І Медведчук вже відповів. Він як політик, олігарх, як агент впливу абсолютно декласований. Те, що кум Путіна повернувся до Росії, це дало нам змогу повернути наших захисників, – я думаю, що це безумовно правильний крок стратегічний, який українське суспільство належним чином оцінює. А от як російське суспільство зможе оцінити, навіщо їм Медведчук – це питання до рашистів. Я не думає, що це повинно нас цікавити…

Я думаю, що він не хотів, щоб подібна ситуація (обмін за його участі – ред.) виникала і в публічній площині фігурувала. Те, що його віддають, в який спосіб, в якому статусі і кому – безумовно для людини, яка ще декілька років тому вважала себе намісником бога на землі, це страшна психологічна травма. Катюзі по заслузі», – сказав представник пресслужби ГУР Андрій Юсов в ефірі національного телемарафону, відповідаючи на запитання про інформацію, що Медведчук не хотів бути учасником обміну і потрапити до Росії.

Юсов не став коментувати, кого Україна віддала Росії.

«Ми не коментуємо, ми віддали 55 рашистів, всі необхідні процедури зроблені. Інформація, яка була потрібна від них, отримана. Те, що кого ми забрали і будемо забирати, – безумовно важливіше. І морпіхи, і азовці, і нацгвардійці, які повернулися і мають повернутися, – це головний пріоритет і предмет нашого інтересу», – наголосив він.

Зі свого боку Михайло Подоляк вважає, що Медведчуку так чи інакше доведеться відповідати за вчинене зло, тому що кармічні закони ніхто не відміняв. А у путіна накопичилось багато питань до кума, який стільки років дурив йому голову.



© Inshe.tv

Share Button
TwitterFacebookGoogle PlusYoutube