У Києві затримали сумнозвісного Казімірова і відправили у Миколаївське СИЗО


16:0730.08.2022

У Києві затримали розшукуваного за вимагання Олексія Казімірова.

Про це повідомляють “Преступности.НЕТ” з посиланням на власні джерела у правоохоронних органах.

29 серпня Казімірова виявили в одному зі столичних закладів громадського харчування співробітники поліції та СБУ.

Підозрюваного у здирстві Казімірова затримали та перевезли до Миколаєва, де помістили до ізолятора тимчасового тримання.

Нагадаємо, що справа Казімірова у Миколаєві стала символом безкарності мажорів, винних у смертельних ДТП. У лютому 2011 року Олексій Казиміров за кермом «Merсedes» збив 20-річну мешканку Миколаєва Юлію Каланчеву, після чого залишив її помирати на дорозі і поїхав. У січні 2012 року суддя Центрального районного суду Андрій Рудяк приговорив його до 6 років позбавлення волі.

Втім, у Даріївській виправній колонії Херсонської області Казимиров перебував лише кілька місяців – у липні 2012 року суддя Білозерського райсуду Херсонської області Симчук виніс ухвалу про звільнення Олексія Казвмирова від подальшого ув’язнення у зв’язку з тяжкою смертельною хворобою. Смертельна хвороба не завадила Казімірову відпочивати у нічних клубах і курортах, скоювати численні ДТП.

У лютому 2018 року стало відомо, що зі штрафмайданчика зникло авто, кошти від продажу якого мали піти на виплату відшкодувань загиблої дівчини. У квітні 2018 року Казімірову повідомили про підозру в невиконанні ним судових рішень. А 18 травня Апеляційний суд Миколаївської області полегшив запобіжний захід Казімірову, замінив СІЗО домашнім арештом.

А у вересні 2021 року Олексія Казімірова та його 71-річного батька Рлексія Тумко затримали співробітники СБУ, які вимагали 800 доларів нібито боргу за ремонт придбаної ними машини .

Но запобіжний захід цього разу було винесено лише для батька,, а сам Олексій Казіміров до суду не потрапив: спочатку його адвокат представив довідку про підозру на коронавірус, потім – заяву про психологічний тиск. На третій раз — Казіміров просто не вийшов до поліцейських, котрі прибули для примусового приводу до суду, но не мали санкції на вхід в будинок. На четвертом засіданні адвокат заявив, що місцезнаходження Казімірова не відомо, і того оголосили у розшук.



© Inshe.tv

Share Button
TwitterFacebookGoogle PlusYoutube