Згадати все. Що пережив Миколаїв від початку російського вторгнення (ВІДЕО)


11:1921.02.2023

Обстріл житлових будинків та зупинок громадського транспорту, руйнування шкіл, садочків та медичних закладів, атака на будівлю ОДА та загибель мирних жителів.

Все це пережив Миколаїв від початку російського вторгнення.

Миколаївський міський голова Олександр Сєнкевич опублікував відео, яке нагадує, що пережило місто і містяни за цей неповний рік.

«Від 24 лютого 2022 року Миколаїв пережив багато трагічних подій. Обстріл житлових будинків та зупинок громадського транспорту, руйнування шкіл, садочків та медичних закладів, атака на будівлю ОДА та загибель мирних жителів.

Напередодні річниці російського вторгнення ми згадуємо всі ці події і дякуємо тим, завдяки кому Миколаїв вистояв. Нашим військовим, волонтерам, медикам, комунальникам і всім мирним жителям, які допомагали чим могли.

Разом ми зупинили російську навалу. Разом ми переможемо. І разом відбудуємо Миколаїв», – написав Олександр Сєнкевич в доповнення до відео.

Як повідомляло Інше ТВ, за даними Незалежного звіту оцінки пошкоджень, збитків та потреб Миколаєва станом на початок грудня 2022 року, збитки Миколаєва від російської агресії оцінювались в 852 млн.євро.



© Inshe.tv

Share Button
TwitterFacebookGoogle PlusYoutube