Житлові будинки, Будинок культури і ресторан – що гасили рятувальники на Миколаївщині за добу (ФОТО)


11:1421.02.2023

20 лютого та в ніч на 21-е підрозділами Головного управління ДСНС України у Миколаївській області ліквідовано шість пожеж.

Про е повідомили в ГУ ДСНС України у Миколаївській області, передає Інше ТВ.

Так, о 09:59 на спецлінію 101 надійшло повідомлення про пожежу побутового приміщення по проспекту Героїв України м. Миколаєва. На місце направлено відділення 1, 2 державних пожежно-рятувальних частин та чергову зміну оперативно-координаційного центру Головного управління ДСНС України у Миколаївській області. Завдяки своєчасно вжитим заходам вдалось вберегти будівлю від знищення. О 10:44 пожежу ліквідовано на площі 40 кв. м, її причина встановлюється.

О 10:44 рятувальників сповістили про загоряння житлового будинку по вул. Площа Свободи м. Новий Буг Новобузької територіальної громади Баштанського району. На місце направлено відділення 20 ДПРЧ. По прибуттю встановлено, що горить перекриття. Об 11:15 вогнеборці приборкали вогонь на площі 10 кв. м, її спричинило порушення правил пожежної безпеки при експлуатації пічного опалення.

Об 11:59 на пункт зв’язку 23 ДПРЧ надійшло повідомлення про те, що в підвальному приміщенні Палацу культури по вул. Корабельній м. Первомайськ Первомайського району зайнялось сміття. Вже за пів години, о 12:30, силами чергового караулу підрозділу вдалось загасити пожежу на площі 2 кв. м, причина встановлюється.

О 12:25 на спецлінію 101 надійшло повідомлення про загоряння даху житлового будинку по вул. Котельній м. Миколаєва. На місце виїхали відділення аварійно-рятувальної частини аварійно-рятувального загону спеціального призначення та чергова зміна оперативно-координаційного центру. Завдяки своєчасно вжитим заходам вдалось вберегти житловий будинок від повного знищення. О 12:40 пожежу ліквідовано на площі 5 кв. м, її спричинило коротке замкнення електромережі.

Вже вночі, о 23:01, рятувальників сповістили про займання в приміщенні кухні ресторану по вул. Прокоф’єва м. Южноукраїнська Вознесенського району. Вогнеборці 25 ДПРЧ ліквідували пожежу о 23:26 на площі 4 кв. м, її причина встановлюється.

Вже на початку доби 21 лютого, о 00:02, до рятувальників надійшло повідомлення про те, що по вул. Набережній с. Лупареве Галицинівської ТГ Миколаївського району горить дах літньої кухні. На місце направлено відділення Галицинівського загону місцевої пожежної охорони. Вогнеборці запобігли перекидання вогню на поруч розташовану господарчу споруду. О 04:40 пожежу ліквідовано на площі 30 кв. м, її причина встановлюється.

Загалом від ДСНС залучались 9 одиниць спеціальної техніки та майже 30 вогнеборців.

Як повідомляло Інше ТВ, Дві пожежі гасили рятувальники на Миколаївщині за позаминулу добу



© Inshe.tv

Share Button
TwitterFacebookGoogle PlusYoutube