Антикремлівська коаліція налічує вже 54 країни – Резніков


10:5421.02.2023

До антикремлівської коаліції входить уже 54 країни, міжнародні партнери налаштовані дуже рішуче на перемогу України. Про це заявив міністр оборони Олексій Резніков у інтерв’ю телеканалу FREEДОМ, передає УНН.

“Річ у тому, що антикремлівська коаліція вже, по суті, складається з 54 країн. Стільки делегацій було під час зустрічі спочатку на полях “Рамштайну”, а оскільки це відбувалося в Брюсселі, то крім зустрічі в межах “Рамштайну” там ще була зустріч міністрів оборони країн НАТО… Це теж була велика зустріч, Україна була запрошена як гість на почесному місці. І ми продовжили нашу роботу”, – розповів міністр.

Деталі

За його словами, також відбулися двосторонні зустрічі, зокрема “танковий ланч”, під час яких союзники обговорювали надання Україні зброї, необхідної для протидії російській агресії. Резніков підкреслив, що “втоми від України” у країн-партнерів немає, натомість вони “дуже рішуче налаштовані на нашу перемогу”.

“Це абсолютно інші настрої, ніж рік тому, коли нам давали три дні на те, що впаде столиця, і три тижні максимум на те, що впаде вся країна, і що, ймовірно, десь там будуть якісь окремі бойові дії. Сьогодні всі вірять у перемогу України, всі бажають цієї перемоги”, – сказав він.

Міністр наголосив, що на сьогодні союзники “дуже чітко бачать”, що російську так звану “другу армію світу” “дуже реалістично стримати і перемогти”.

“І ми це довели всьому світу, і тому весь світ надихається героїзмом наших захисників і захисниць, цивільних, усіх українців. І вони хочуть бути співавторами нашої з вами перемоги”, – підсумував він.

Читайте: Резников о поставке HIMARS – наши партнеры увидели и сказали: “Вы прошли тест”



© Inshe.tv

Share Button
TwitterFacebookGoogle PlusYoutube