Поліцейські Миколаївщини затримали наркоугрупування, яке щомісяця виготовляло і збувало 1,5 кг наркотиків і мало прибуток близько 1 млн.грн. (ВІДЕО)


16:5408.02.2023

Поліцейські Миколаївщини затримали наркоугрупування, яке щомісяця виготовляло і збувало 1,5 кг наркотиків і мало прибуток близько 1 млн.грн.

Про це повідомив начальник ГУНП України в Миколаївській області Сергій Шайхет, передає Інше ТВ.

За повідомленням С.Шайхета, затримано було 5 членів наркоугрупування, яке здійснювало збут метадону та Альфа-PVP на території м. Южноукраїнська та Первомайського району. Була проведена низка одночасних обшуків, вилучені наркотичні засоби, устаткування для їхнього виготовлення, грошові кошти, здобуті злочинним шляхом, та інші докази протиправної діяльності.

«Щомісяця зловмисники виготовляли та збували близько 1,5 кг небезпечних наркоречовин, обслуговували близько 100 клієнтів і мали прибуток близько мільйона гривень.

Зловмисникам слідчі повідомили про підозру за ч.3 ст. 307 КК України, а це – незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення, пересилання чи збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів, вчинені організованою групою в особливо великих розмірах.

Нині усім фігурантам суд обрав запобіжні заходи у вигляді тримання під вартою без можливості внесення застави.

12 років ув’язнення із конфіскацією майна – саме такий термін для роздумів можуть отримати всі, хто входив до складу наркоугрупування», – повідомив Сергій Шайхет.

Як повідомляло Інше ТВ, В Миколаєві поліцейські ліквідували канал збуту кристалічного метадону (ФОТО, ВІДЕО)



© Inshe.tv

Share Button
TwitterFacebookGoogle PlusYoutube