Два українських підприємства подарували Снігурівці на Миколаївщині два німецьких автобуси (ФОТО)


17:1308.02.2023

На баланс Снігурівського комунального підприємства “Благоустрій” 8 лютого передали два автобуси німецького виробництва від товариств з обмеженою відповідальністю “КІВ-транс” та “Агроф’южн”. Транспорт вже курсує містом.

Про це повідомляє «Суспільне Миколаїв» з посиланням на начальника Снігурівської міської військової адміністрації Івана Кухту.

За словами Івани Кухти, після російської окупації Снігурівка залишилася без громадського транспорту.

“Автобуси, що працювали до війни, викрадені, їх немає. Багато шкільних автобусів та комунальної техніки було викрадено”, — сказав Іван Кухта.

В обох нових автобусах по 37 посадкових місць та спеціально облаштоване місце для людей з інвалідністю.

“Нам подарували два транспортних засоби для того, щоб людям було комфортно. Щоб був стабільний графік, має бути два транспортних засоби. Буде п’ять кіл містом, цього достатньо, тому що небагато людей вже повернулися до громади. Після перемоги більше людей повернеться, тоді й буде більше маршрутів”, — розповів Іван Кухта.

Автобуси курсуватимуть до 17:00 по буднях та до 14:00 у вихідні. Проїзд коштує 10 гривень.

Як повідомляло Інше ТВ, в рамках роботи з відновлення пошкодженої російськими обстрілами інфраструктури минулого тижня у м. Снігурівка у багатоповерховому та приватному будинках було закрито OSB-плитами та плівкою майже 55 вікон.



© Inshe.tv

Share Button
TwitterFacebookGoogle PlusYoutube