Зміцнення нашої протиповітряної оборони – це пряма робота на деескалацію, – Зеленський (ВIДЕО)


21:5806.01.2023

Зміцнення нашої протиповітряної оборони – це пряма робота на деескалацію тут і зараз.
Станом на зараз для України – більше ППО, більше бронетехніки, вперше – західні танки, більше гармат і снарядів, більше енергетичних і політичних можливостей.

Про це Президент України Володимир Зеленський сказав у своєму відеозверненні.

“Нам вдалося вивести силу України і оборонну взаємодію з партнерами на новий рівень. Після мого візиту до Сполучених Штатів Америки два тижні тому – у нашому дипломатичному марафоні було вже більше двадцяти етапів. І сьогодні ж оголошено про новий – і дуже потужний! – пакет американської оборонної підтримки для нашої держави. Вперше отримаємо броньовані машини «Бредлі» – це саме те, що треба. Нові гармати і снаряди, зокрема високоточні. Нові ракети. Нові дрони. Це вчасно і сильно. Бачимо абсолютно конкретні результати нашого візиту і переговорів.
Значний крок зробила Німеччина вперед на посилення безпеки не тільки України, але й усієї Європи. Зміцнення нашої протиповітряної оборони – це пряма робота на деескалацію тут і зараз.
Станом на зараз для України – більше ППО, більше бронетехніки, вперше – західні танки, більше гармат і снарядів, більше енергетичних і політичних можливостей. А це все означає більше захисту для українців і для всіх європейців від будь-яких проявів російського терору.
Я дякую всім, хто захищає нашу державу! Дякую всім, хто тримає Бахмут і Донеччину! Усім, хто рухається вперед на Луганщині! Усім, хто тримає південь! Усім, хто захищає наше небо!” – сказав Зеленський.

Читайте: В ніч перед Різдвом відкриваються Небеса, і якщо попросити вищі сили про свою мрію, вона здійсниться, – Зеленський привітав українців (ВІДЕО)



© Inshe.tv

Share Button
TwitterFacebookGoogle PlusYoutube