В розвідці Британії теж послухали звернення Путіна і зробили свій висновок


09:5722.02.2023

Російський диктатор Володимир Путін під час свого вчорашнього виступу не озвучив ніяких практичних заходів, які б допомогли вивести РФ з глухого кута на полі бою. Проте традиційно диктатор підтримував войовничий тон.

Про це повідомляє міноборони Британії в Twitter.

Британська розвідка зазначає, що своїм виступом Путін засвідчив, що Росія продовжуватиме війну проти України.

Водночас російський диктатор знову розкритикував Захід, охарактеризував західні еліти як “символ тотальної безпринципної брехні” та оголосив про призупинення участь у Договорі про ядерну зброю.

Розвідка додає, що Путін продовжує підтримувати войовничий тон, але вчора не назвав жодних конкретних заходів, які б допомогли Росії вийти з глухого кута на полі бою.

“Путін продовжує вести суперечливу розповідь про екзистенційну боротьбу, наполягаючи на тому, що в Росії все гаразд і все йде за планом. Це робить обидва повідомлення неефективними”, – йдеться у повідомленні.

Нагадаємо, вчора ІншеТВ повідомляло: Ядерні погрози, що лунають із кремля, не вплинуть на рішучість держав “Групи семи” продовжувати підтримку України – про це йдеться в заяві Канади, Франції, Німеччини, Японії, Італії, Великої Британії, США та ЄС.



© Inshe.tv

Share Button
TwitterFacebookGoogle PlusYoutube