У Радбезі ООН різко засудили ракетні удари РФ по Україні


09:3824.11.2022

У Раді Безпеки ООН засудили російську атаку на об’єкти критичної інфраструктури України.

Про це пише DW.

Росія має негайно припинити обстріли об’єктів цивільної інфраструктури України, заявила на екстреному засіданні Ради Безпеки ООН у середу, 23 листопада, заступниця генерального секретаря організації Розмарі Ді Карло.

“Напади на цивільне населення і цивільну інфраструктуру заборонені міжнародним гуманітарним правом, як і атаки на військові об’єкти, якщо це може завдати шкоди цивільному населенню… ООН рішуче засуджує ці напади і вимагає, щоб Росія негайно припинила подібні дії. За будь-які порушення законів має бути відповідальність”, – попередила Ді Карло.

Російські ракетні удари знову викликають побоювання, що нинішня зима стане катастрофічною для мільйонів українців, яким загрожують кілька місяців “в умовах холодної погоди без опалення, електрики, води та інших основних комунальних послуг”, наголосила вона.

Як повідомляло Інше ТВ, Зеленський попросив Радбез ООН відреагувати на терор росії і звернувся до українців (ВІДЕО).

Також повідомлялось:

Він точно буде в пеклі лизати розпечені пательні за брехню: представник рф в РБ ООН звинуватив у загибелі людей внаслідок ракетної атаки ППО України та ракети США

«Путін використовує зиму як зброю, щоб завдати величезних страждань українському народу» – заява представниці США на Радбезі ООН



© Inshe.tv

Share Button
TwitterFacebookGoogle PlusYoutube