Він точно буде в пеклі лизати розпечені пательні за брехню: представник рф в РБ ООН звинуватив у загибелі людей внаслідок ракетної атаки ППО України та ракети США


06:4124.11.2022

Постійний представник РФ в ООН Василь Небензя вкотре виставив себе посміховиськом, намагаючись розповсюджувати під час засідання Радбезу відверту маячню.

Про це повідомляє РБК-Україна з посиланням на заяву “дипломата”, зроблену після ракетного обстрілу Росії по Україні 23 листопада.

Він звинуватив у жертвах серед цивільного населення і пошкодженні мирної інфраструктури українську ППО, яку нібито розміщують поблизу житлової забудови.

“У підсумку уламки ракет або українські ракети, що збилися з курсу, потрапляють у ті об’єкти, в які Росія і не цілилася”, – сказав Небензя.

Проте, на цьому постпред РФ не зупинився і видав черговий маразм про те, що ракети, які влучили у житлові будинки в Києві та Вишгороді, – нібито “американські, що поставляються Києву”.

Як повідомляло Інше ТВ, вчора Під час масованої ракетної атаки росіян збито 51 із 70 ворожих крилатих ракет та 5 дронів-камікадзе



© Inshe.tv

Share Button
TwitterFacebookGoogle PlusYoutube