Ексдружина судді Верховного суду Князєва у Миколаєві відсудила у нього частину будинку, готівку та кошти на його рахунках


14:1430.04.2024

Як повідомляло Інше ТВ, Суддя Верховного суду Князєв тепер двічі вільний – дружина розвелась з ним в Миколаєві і ділить майно.

Суд підтримав позов колишньої дружини судді Верховного суду Всеволода Князєва Юлії про поділ майна подружжя і визнав за нею право власності на деяке майно, заарештоване у межах справи Князєва.

Таке рішення 26 квітня ухвалив Центральний районний суд Миколаєва, повідомляє «Слово і діло».

Колишня дружина Князєва Юлія, з якою вони розлучились 16 січня 2024 року, подала позов до суду про поділ майна подружжя. Зокрема, вона просила визнати за нею право власності на низку майна, зокрема, на 2/3 житлового будинку площею 20,2 квадратних метри; 104 600 доларів готівкових коштів та грошей на банківських рахунках. У межах справи Князєва було накладено арешт на житловий будинок Князєва, банківські рахунки подружжя та майно в комірках банку, а також вилучені грошові кошти та інше.

«Позов задовольнити частково. У порядку поділу майна подружжя визнати за (Юлією Князєвою – ред.) право власності на частину у праві власності на житловий будинок… У порядку поділу майна подружжя визнати за (Князєвою – ред.) право власності на частину готівкових грошових коштів, а саме на суму 52 300 доларів», – ідеться в рішенні.

Також суд визнав на Князєвою право власності на грошові кошти, розміщені на банківських рахунках: понад 350 тисяч гривень; 87 341 доларів і 110 євро. В іншій частині позову їй відмовили.

Як повідомляло Інше ТВ, 15 травня 2023 року ексголову Верховного Суду Всеволода Князєва впіймали на хабарі у $2,7 млн. За повідомленнями ЗМІ, гроші Князєв отримував від людей, які виступали за рішення суду на користь олігарха Костянтина Жеваго. 

16 травня НАБУ оприлюднило аудіозаписи з доказами корупції керівника ВС Князєва (АУДІО).

19 травня суд заарештував ексглаву Верховного Суду Князєва.

Пізніше стало відомо, що у Князєва під час обшуку знайшли ще майже $500 тис. (ФОТО).

Розслідування справи про хабар ексголови Верховного Суду Князєва було завершено на початку жовтня 2023 року.



© Inshe.tv

Share Button
TwitterFacebookGoogle PlusYoutube