САП та НАБУ викрили масштабну корупцію у Верховному суді


23:1615.05.2023

НАБУ і САП викрили масштабну корупцію у Верховному Суді, а саме схему щодо одержання неправомірної вигоди керівництвом та суддями ВС.

Про це повідомляє прес-служба НАБУ.

Наразі проводяться невідкладні слідчі дії.

За інформацією ЗМІ, антикорупційні органи затримали голову Верховного Суду України Всеволода Князєва при отриманні хабара, про це розповіли співрозмовники “Української правди” у правоохоронних органах.

Як повідомляло Інше ТВ, Пленум Верховного суду 22 жовтня 2021 року таємним голосуванням обрав свого нового голову. Ним став секретар Великої палати Верховного суду Всеволод Князєв.
Всеволод Князєв родом із Миколаєва. Закінчив Миколаївський гуманітарний інститут та Одеську юридичну академію. Працював юрисконсультом, викладачем, адвокатом, а з 2013 року – суддею Миколаївського обласного адміністративного суду. З 2015 до 2017 року був головою цього суду.
У 2017 році Всеволод Князєв переміг у конкурсі на посаду суддів Верховного суду, посівши третє місце за сумою набраних балів. З листопада 2017 року – суддя Верховного Суду та секретар Великої палати ЗС.

Вільно володіє англійською.

“За мною немає жодних політичних сил та жодних центрів впливу. І я вважаю, що це дуже добре”, – заявив тоді Князєв учасникам пленуму.



© Inshe.tv

Share Button
TwitterFacebookGoogle PlusYoutube