Відомий виробник морозива втрапив у скандал (ВIДЕО)


06:0716.05.2023

Днями небайдужі громадяни України, які наразі перебувають за кордоном в Ізраїлі, опублікували у соцмережах відео та фото морозива компанії «Рудь», яке попри війну в Україні реалізується там під назвою «Ленінградське».

Такі дії компанії викликали у соцмережах хвилю обурення та хейту, пише Главком.

У компанії ж заявили, що вони нібито заключали договори ще до війни і домовленість була про конкретні торговельні марки. Наразі, за твердженням компанії, вони такого морозива не випускають, а все що на фото та відео – залишки довоєнного часу.

«3 початком повномасштабного вторгнення Росії до України ми відмовились від виконання контракту в частині виготовлення морозива під ТМ «Ленінградське». Наразі випуск цього морозива припинено. Розповсюджені у мережі «Інтернет» фото- та відеоматеріали із зображенням зазначеної продукції вказують на ймовірні залишки в ізраїльських мережах товару, знятого з виробництва», – сказано у заяві компанії.

Проте у соцмережах можна знайти фото морозива «Ленінградське» з датою виробництва «листопад 2022 року», тобто після дев’яти місяців повномасштабного вторгнення.



© Inshe.tv

Share Button
TwitterFacebookGoogle PlusYoutube