9 громад Миколаївської області отримають техніку для відновлення надання адміністративних послуг (ІНФОГРАФІКА)


13:1601.06.2023

9 громад Миколаївської області отримають техніку для відновлення надання адміністративних послуг в рамках шведсько-українського проєкту PROSTO «Підтримка доступності послуг в Україні».

Це Березнегуватська, Баштанська, Вознесенська, Широківська, Горохівська, Первомайська, Миколаївська, Галицинівська та Шевченківська громади.

Про це повідомили в Міністерстві розвитку громад, територій та інфраструктури України, передає Інше ТВ.

Загалом 55 деокупованих і постраждалих громад з Дніпропетровської, Миколаївської, Сумської, Харківської, Херсонської областей отримають техніку для відновлення надання послуг і роботи ЦНАП від шведсько-українського проєкту PROSTO «Підтримка доступності послуг в Україні».

9 громад Миколаївської області отримають техніку для відновлення надання адміністративних послуг (ІНФОГРАФІКА) 1
9 громад Миколаївської області отримають техніку для відновлення надання адміністративних послуг (ІНФОГРАФІКА) 3

Кризова підтримка включає комп’ютери, ноутбуки, джерела безперебійного живлення, багатофункціональні офісні пристрої, мобільні валізи для надання послуг. Сума тендерної закупівлі – майже 9 мільйонів гривень.

Громади подавали заявки на отримання комплексної підтримки через відкриту форму на сайті PROSTO. Окрім матеріальної підтримки, громади також отримують інституційну та навчальну підтримку по необхідним їм напрямкам.

Більше 2,6 мільйонів мешканців проживали у громадах, які отримують кризову допомогу від шведського проєкту в рамках цієї хвилі, до повномасштабного вторгнення. Загалом майже 100 постраждалих громад отримують комплексну підтримку PROSTO по відновленню роботи ЦНАП та надання державних послуг мешканцям.

Проєкт PROSTO «Підтримка доступності послуг в Україні» фінансується Урядом Швеції через Шведське агентство міжнародного розвитку Sida та реалізується SALAR International AB – дочірньою компанією Шведської асоціації місцевих влад та регіонів (SALAR).

Як повідомляло Інше ТВ, Три громади Миколаївської області увійшли до Мережі з обміну досвідом у сфері безпеки



© Inshe.tv

Share Button
TwitterFacebookGoogle PlusYoutube