У Миколаєві запрацювали пʼять цифрових освітніх центрів для школярів (ФОТО)


12:5701.06.2023

У четвер, 1 червня, у Миколаєві почали роботу пʼять цифрових освітніх центрів, які на базі освітніх закладів облаштував благодійний фонд SavED за підтримки Plan International.

Про це повідомили в пресслужбі Миколаївської ОВА, передає Інше ТВ.

На відкритті одного з центрів були присутні начальник Миколаївської обласної військової адміністрації Віталій Кім, Миколаївський міський голова Олександр Сєнкевич, співзасновниця благодійного фонду savED Анна Новосад, представник Plan International Дмитро Степанець та керівник Миколаївського офісу UST – Ukraine Support Team Дмитро Тарасенко.

Цифрові освітні центри – це обладнані сучасними меблями простори з необхідною для навчання технікою та дидактичними матеріалами.

За словами Анни Новосад, фонд savED планує до кінця року створити такі центри й у громадах Миколаївської області.

«Ми зі своєї сторони намагаємося зробити максимум, щоб дати дітям з постраждалих регіонів доступ до освітніх активностей онлайн», – запевнила співзасновниця фонду.

Віталій Кім зазначив, що створення таких центрів допоможе відновити доступ до освіти у постраждалих від війни громадах.

«Цифрові освітні центри забезпечать дітям можливість ефективно продовжувати здобувати освіту та соціалізуватися в умовах повномасштабного вторгнення», – сказав очільник області.

Як повідомляло Інше ТВ, Освітні центри Миколаївщини отримають 140 ноутбуків від Японського агентства міжнародного співробітництва JICA



© Inshe.tv

Share Button
TwitterFacebookGoogle PlusYoutube