Site icon inshe.tv

На Миколаївщині затримали чергову банду «чорних лісорубів», які нанесли збитків державі на 0,5 млн.грн. (ФОТО)

За процесуального керівництва Миколаївської обласної прокуратури повідомлено про підозру організатору та трьом учасникам організованої злочинної групи – мешканцям Баштанського району, за фактом незаконної порубки, перевезення, зберігання та збуту лісу (ч.3 ст.28,  4 ст. 246 КК України).

Про це повідомили в пресслужбі Миколаївської обласної прокуратури, передає Інше ТВ.

За даними слідства, 40-річний лідер групи запропонував місцевим жителям віком від 20 до 62 років організувати незаконну вирубку дерев на території Привільненського лісництва в Баштанському районі Миколаївської області.

Добровільно зорганізувавшись таким чином у стійке об`єднання, організатор довів членам організованої групи детальний план спільної злочинної діяльності, розподілив ролі та функції кожного учасника, направлені на успішне його виконання та досягнення злочинної мети – отримання прибутку, а також загальні правила поведінки та обумовленої конспірації.

Правоохоронці встановили три епізоди їх протиправної діяльності. Збитки, спричинені державі, сягають понад півмільйона гривень.

У ході проведення  санкціонованих обшуків правоохоронці вилучили лісоматеріали, бензопили, транспортний засіб, чорнові записи.

Наразі прокурором скеровано до суду клопотання про обрання зловмисникам запобіжних заходів.

Досудове розслідування у кримінальному провадженні здійснюють слідчі слідчого управління ГУНП в Миколаївській області.

Як повідомляло Інше ТВ, На Миколаївщині члени банди «чорних лісорубів», які завдали шкоди державі майже на 2 млн.грн., отримали реальні строки позбавлення волі

Exit mobile version