Site icon inshe.tv

На Миколаївщині суд взяв під варту мешканця смт. Врадіївка за виправдовування та заперечення збройної агресії рф проти України

На Миколаївщині суд взяв під варту мешканця смт. Врадіївка за виправдовування та заперечення збройної агресії рф проти України 1

Первомайський міськрайоний суд у Миколаївській області задовольнив клопотання Первомайської окружної прокуратури та обрав запобіжний захід у вигляді тримання під вартою з можливістю внесення застави у розмірі 215 тис. грн 38-річному мешканцю смт. Врадіївка, який підозрюється у поширенні матеріалів щодо виправдовування, визнання правомірною, заперечення збройної агресії рф проти України, глорифікації її учасників (ч. 2 ст. 436-2, ч. 3 ст. 436-2 КК України).

Про це повідомили у Первомайській окружній прокуратурі Миколаївської області, передає Інше ТВ.

Слідством встановлено, що зловмисник у період часу з квітня 2022 року по грудень 2022 року через заборонену в Україні соціальну мережу «Вконтакте» поширював матеріали, які заперечують збройну агресію рф проти України, та публікувала на власній сторінці посилання з соціальних груп, які глорифікують представників армії держави-агресора.

Досудове розслідування здійснюється Первомайським районним відділом поліції за оперативного супроводу управління Служби безпеки в області.

Санкція статті передбачає покарання у виді позбавлення волі на строк до 8 років з конфіскацією майна або без такої.

Як повідомляло Інше ТВ, Ще один прихильник «руського миру» на Миколаївщині відбувся умовним терміном

Exit mobile version