Ще один прихильник «руського миру» на Миколаївщині відбувся умовним терміном


13:5402.02.2023

Вироком Южноукраїнського міського суду від 1 лютого 2023 року затверджено угоду про визнання винуватості та визнано винним громадянина у вчиненні кримінальних правопорушень, передбачених ч.2, 3 ст. 436-2 КК України та призначено узгоджене покарання за сукупністю правопорушень у вигляді позбавлення волі на 5 років, без конфіскації майна.

Южноукраїнця звільнено від відбування покарання з випробуванням, призначивши іспитовий строк 2 роки. Вирок не набрав законної сили та може бути оскаржений в апеляційному порядку.

Про це повідомив прессекретар Южноукраїнського міського суду, передає Інше ТВ.

За матеріалами кримінального провадження, чоловік неодноразово розміщував і поширював у соціальній мережі “Однокласники” матеріали, у яких міститься виправдовування, визнання правомірною, заперечення збройної агресії Російської Федерації проти України, розпочатої у 2014 році, глорифікація її учасників, крім того “лайкав” публікації та відео, чим висловлював свою позицію до змісту викладеного.

Як повідомляло Інше ТВ, В Миколаєві судять прихильницю «руського миру», яка хотіла найшвидшої окупації міста, – прокурор просить для неї умовний термін



© Inshe.tv

Share Button
TwitterFacebookGoogle PlusYoutube