В Миколаєві затримали чоловіка, який завіз автівку з-за кордону начебто для військової частини, а сам продав її за $11 тис. на спеціалізованому сайті (ФОТО)


09:3807.02.2023

В Миколаєві затримали чоловіка, який завіз автівку з-за кордону під виглядом гуманітарної допомоги із нульовим розмитненням, однак продав її на спеціалізованому сайті.

Про цей випадок повідомив начальник ГУНП України у Миколаївській області Сергій Шайхет, передає Інше ТВ.

«Гуманітарний автомобіль для потреб ЗСУ, який, відповідно до документів автівки, мала одержати одна з військових частин. А насправді ж вона була виставлена на продаж через спеціалізований сайт. Саме таким чином миколаївець вирішив наживатися на транспортному засобі, який був ввезений із-за кордону під виглядом гуманітарної допомоги із нульовим розмитненням. Фігурант продав автомобіль за ринковою ціною, а саме за 11 тис.доларів. Чоловіка затримали безпосередньо після отримання грошей від покупця. За незаконне використання з метою отримання прибутку гуманітарної допомоги слідчі поліції оголосили зловмиснику про підозру за ч. 3 ст. 201-2 Кримінального кодексу України. За свої «благодійні» вчинки чоловікові загрожує позбавлення волі на строк до семи років з позбавленням права обіймати певні посади або займатися певною діяльністю на строк до 3 років та з конфіскацією майна», – написав Сергій Шайхет.

Як повідомляє інтернет-видання “Преступності.нет”, мова йде про депутата Мішково-Погорілівської сільської ради Романа Романечко.

Як повідомляло Інше ТВ, Ексгубернатора Херсонщини Лагуту звинувачують в підробці документів і шахрайстві (ФОТО)



© Inshe.tv

Share Button
TwitterFacebookGoogle PlusYoutube