Допомогли друзі Миколаєва з-за кордону: близько 17 тисяч маленьких миколаївців отримали подарунки до свят (ФОТО)


20:3506.01.2023

У грудні Миколаївський міський голова Олександр Сєнкевич звернувся до міжнародних партнерів із проханням привітати дітей, які залишились у Миколаєві, з новорічно-різдвяними святами.

На його прохання відгукнулись Асоціація «Нарбонна-Україна», Спілка українців Нижньої Саксонії м.Ганновер, муніципалітети Плевена, Бургаса, Ганновера, Хелма й Трієста. Також до такої акції долучились Укрзалізниця у співпраці з UNICEF та місцеві підприємці й благодійники.

Загалом вдалось сформувати близько 17 тис. подарунків – це шкільні набори, солодощі, настільні ігри та м’які іграшки.

Про це мер написав на своєму телеграм-каналі, передає Інше ТВ.

«Вже близько тижня ми роздаємо ці подарунки. Їх отримують діти з інвалідністю, сироти, діти з опікунських родин, багатодітних сімей та будинків сімейного типу, діти військових та з родин внутрішньо переміщених осіб, всі вихованці дитсадків та учні початкових класів, які наразі перебувають у Миколаєві. Дякую нашим партнерам за підтримку Миколаєва й увагу до дітей, яким так багато довелось пережити цього року», – зауважив міський голова.

Як повідомляло Інше ТВ, В Миколаєві більше 7 тисяч родин з дітьми отримають подарунки до новорічно-різдвяних свят (ФОТО)



© Inshe.tv

Share Button
TwitterFacebookGoogle PlusYoutube