В Миколаєві більше 7 тисяч родин з дітьми отримають подарунки до новорічно-різдвяних свят (ФОТО)


18:0128.12.2022

Напередодні новорічних свят в рамках програми екстреної допомоги #SOSДІТИ разом з партнерами підготовлено 7200 продуктових наборів для родин з дітьми в Миколаєві, що опинилися у складних життєвих обставинах.

Про це повідомили в Агенції розвитку Миколаєва, передає Інше ТВ.

Частина наборів ще в процесі сортування, збору і пакування. Проте більша частина наборів вже сформована та доставлена на один з гуманітарних складів міста. Звідси пакунки будуть розподілені через Ресурсний центр громадських ініціатив, Службу у справах дітей Миколаївської міської ради, Миколаївський міський центр соціальних служб та адміністрації районів поміж миколаївськими родинами з дітьми, які найбільше їх потребують.

Загалом 7200 коробок з м’ясними та рибними консервами, соняшниковою олією, макаронними виробами, крупами, борошном, цукром, чаєм та печивом на загальну суму понад 3 596 000 грн небюджетних коштів.

Допомога надається: дитячим будинкам сімейного типу, прийомним, опікунським та патронатним сім’ям; малозабезпеченим і багатодітним родинам; сім’ям з дітьми, які постраждалі від війни; сім’ям з дітьми з інвалідністю та особливими освітніми потребами; сім’ям з дітьми з хронічними/важкими захворюваннями; одиноким матерям або батькам; сім’ям, в яких принаймні один з батьків має інвалідність; вагітним жінкам.

Як повідомляло Інше ТВ, Теплі ковдри, термовентилятори та продуктові набори: Миколаїв отримав гуманітарну допомогу для родин з дітьми і вже почав її роздавати (ФОТО)



© Inshe.tv

Share Button
TwitterFacebookGoogle PlusYoutube