Теплі ковдри, термовентилятори та продуктові набори: Миколаїв отримав гуманітарну допомогу для родин з дітьми і вже почав її роздавати (ФОТО)


15:0003.11.2022

Миколаївські родини з дітьми почали отримувати гуманітарну допомогу в рамках проекту «СОС ДІТИ. Програма екстреної допомоги».

Партію теплих ковдр, термовентиляторів та продуктових наборів вже розвантажили на одному із гуманітарних складів міста.

Про це повідомили в Агенції розвитку Миколаєва, передає Інше ТВ. 

Загалом отримали 2000 шт. термовентиляторів INTERLUX INF-0010, 1230 шт. силіконових ковдр та 800 продуктових наборів на загальну суму понад 2,2 млн. грн. Цю допомогу вже почали організовано видавати сім’ям у складних життєвих обставинах через адміністрації районів міста.

 «Ми маємо консолідувати зусилля напередодні старту опалювального сезону. Тим більше ця зима обіцяє бути складною. Тому ця допомога особливо важлива зараз. І ми віримо, що завдяки підтримці від програми #SOSДІТИ вдасться частково поліпшити ситуацію із теплом в миколаївських оселях. Бо безпека та щастя дітей – це найважливіше для нас. І наші партнери постійно допомагають у цьому», – каже Євген Гомонюк, комунікаційний менеджер проекту.

 Допомога надається: дитячим будинкам сімейного типу, прийомним, опікунським та патронатним сім’ям; малозабезпеченим і багатодітним родинам; сім’ям з дітьми, які постраждалі від війни; сім’ям з дітьми з інвалідністю та особливими освітніми потребами; сім’ям з дітьми з хронічними/важкими захворюваннями; одиноким матерям або батькам; сім’ям, в яких принаймні один з батьків має інвалідність; вагітним жінкам.

Проект #SOSДІТИ впроваджується МБО БФ «СОС Дитячі Містечка» Україна та Консорціумом партнерських організацій. Ініціативу в Миколаєві реалізує Ресурсний центр громадських ініціатив у партнерстві із Агенцією розвитку Миколаєва.

Як повідомляло Інше ТВ, раніше Миколаїв отримав 1000 продуктових наборів для родин з дітьми (ФОТО)



© Inshe.tv

Share Button
TwitterFacebookGoogle PlusYoutube