Миколаїв отримав 1000 продуктових наборів для родин з дітьми (ФОТО)


16:0819.10.2022

Родини з дітьми в Миколаєві щомісяця отримуватимуть безкоштовні продуктові набори в рамках проекту «СОС ДІТИ. Програма екстреної допомоги».

Першу партію у 1000 пакунків відповідної допомоги разом із волонтерами вже розвантажили на одному із гуманітарних складів міста.

Про це повідомили в Агенції розвитку Миколаєва, передає Інше ТВ.

Допомогу організовано видаватимуть нужденним сім’ям, через міські центри соціального обслуговування.

«Це цільова підтримка. Ми допомагаємо соціально незахищеним сім’ям з дітьми у Миколаєві. Це, перш за все, дитячі будинки сімейного типу, прийомні, опікунські та патронатні сім’ї. А також малозабезпечені і багатодітні родини, ВПО та інші категорії, які відповідають критеріям програми SOSДІТИ. Одна сім’я може щомісяця отримувати один пакунок до кінця року», – каже Євген Гомонюк, комунікаційний менеджер проекту.

Допомога також надаватиметься: сім’ям з дітьми, які постраждалі від війни; сім’ям з дітьми з інвалідністю та особливими освітніми потребами; сім’ям з дітьми з хронічними/важкими захворюваннями; одиноким матерям або батькам; сім’ям, в яких принаймні один з батьків має інвалідність; та вагітним жінкам.

Вага одного пакунку 8,5 кг. До набору увійшли: тушкована свинина, рибна консерва, олія, чай, цукор, борошно, вермішель, рис, крупа пшенична та вівсяні пластівці. Їх наповнення може дещо варіюватися.

Незабаром очікується друга партія допомоги, яка також буде розподілена поміж родин з дітьми у Галицинівській територіальній громаді та Баштанській територіальній громаді.

Проект SOSДІТИ впроваджується МБО БФ «СОС Дитячі Містечка» Україна та Консорціумом партнерських організацій. Ініціативу в Миколаєві реалізує Ресурсний центр громадських ініціатив у співпраці з Агенцією розвитку Миколаєва.

Як повідомляло Інше ТВ, В Миколаїв надійшли «президентські» продуктові набори, обіцяні ще в березні. Перших 5 тисяч жителі Корабельного району вже отримали – віце-мер



© Inshe.tv

Share Button
TwitterFacebookGoogle PlusYoutube