В кращих традиціях. ЗСУ розбили чергове скупчення техніки рашистів у Чорнобаївці (ВІДЕО)


15:0703.11.2022

Обстановка на південнобузькому напрямку й у нашій зоні відповідальності залишається складною, але контрольованою.

Противник продовжує проводити перегрупування військ, здійснює вогневе ураження у напрямку позицій Сил оборони з метою стримування дій наших підрозділів. Окупанти обмежили рух через річку Дніпро, заборонивши місцевому населенню використання будь-яких плавзасобів.

Ворог продовжує атаки на об’єкти критичної інфраструктури, використовуючи ракети та дрони-камікадзе. Так, вночі по Криворіжжю, за уточненими даними, було нанесено ракетний удар «Іскандером» та ударним дроном типу «Shahed -136» по об’єктах енергетичної та водної інфраструктури. Без людських втрат. Відновлення об’єктів триває. Нещодавно звільнені Хрещенівку і Біляївку в Бериславському районі Херсонщини ворог обстрілював зенітно-ракетними системами С-300 та реактивними системами залпового вогню «Ураган». Люди не постраждали.

На Нікопольщині ворог бив з «Градів» та важкої артилерії. В райцентрі зайнялася автозаправка. Пожежу оперативно ліквідовано. Обстрілами пошкоджено житлові будинки, заклад освіти, приватні підприємства. У Марганецькій громаді ворожі снаряди залишили мирне населення без електрики.

Атаку чотирма дронами-камікадзе на Нікопольщині силами протиповітряної оборони відбито: всі баражуючі снаряди знищено.

На Миколаївщині вночі обстрілами зруйновано житловий будинок в одному з населених пунктів Широківської громади. Тривають обстріли території та прилеглих до лінії фронту населених пунктів Березнегуватської громади. Інформація щодо постраждалих та пошкоджень уточнюється.

Нашими підрозділами ракетно-артилерійських військ протягом ночі виконано понад пів сотні вогневих завдань, зокрема, нанесено результативні удари по альтернативній переправі в районі Антонівського мосту, що критично ускладнює ворогу логістику.

В районі Чорнобаївки, в кращих місцевих традиціях, уражено скупчення техніки, яку ворог намагався вивести в інші місця дислокації.

Остаточні результати ворожих втрат дорозвідуються.

За уточненою інформацією, підтверджено знищення непередодні до 6️⃣0️⃣ рашистів в Першотравневому Баштанського району Миколаївщини.

В Чорному морі корабельне угруповання противника складається з 8️⃣ одиниць, серед яких 1 ракетоносій, споряджений вісьмома «Калібрами».

А це ще раз нагадує, що загроза авіаційних та ракетно-артилерійських ударів, ударів з використанням БпЛА та діяльності прихованих ворожих елементів залишається актуальною.



© Inshe.tv

Share Button
Twitter Facebook Google Plus Youtube