700 донських козаків і броньована техніка – репортаж від прикордонників про ситуацію на Кінбурнській косі (ВІДЕО)


08:5021.12.2022

Українським силам оборони вдалось звільнити практично всю територію Миколаївської області. Останньою окупованою частиною регіону залишається Кінбурнська коса.

В кількох кілометрах від зайнятої ворогом території оборону тримають військовослужбовці ДПСУ. Позиції на узбережжі дозволяють отримувати інформацію про дії російських підрозділів, втім, через близькість до коси, прикордонники й самі перебувають під постійним вогнем окупантів.

Що фіксують на Кінбурні охоронці кордону, які озброєння тут застосовують росіяни та як б’ють у відповідь українські сили — в матеріалі, який опубліковано на фейсбук-сторінці Одеського прикордонного загону.

«Наразі Кінбурнська коса – це окупована територія. За даними, там знаходяться підрозділи донських козаків. Я думаю, що тут чоловік 700. Також броньована техніка, «Тигри», «Урали». Укріплюють берегову лінію з лиману, замінували з моря», – розповів прикордонник Олег.

Як повідомляло Інше ТВ, Кім розповів про термобаричний боєприпас, який рашисти на Кінбурні сприйняли за тактичну ядерну зброю (ВІДЕО)



© Inshe.tv

Share Button
TwitterFacebookGoogle PlusYoutube