Три пожежі в Миколаєві і одна в області – що гасили рятувальники за минулу добу (ФОТО)


08:3221.12.2022

За минулу добу, 20 грудня та в ніч на 21-е підрозділами Головного управління ДСНС України у Миколаївській області ліквідовано 4 пожежі.

Про це повідомили в ГУ ДСНС України у Миколаївській області, передає Інше ТВ.

Так, 20 грудня, о 09:11, на спецлінію 101 надійшло повідомлення про те, що по вул. Очаківській м. Миколаєва загорівся автомобіль Peugeot. На місце виїхали вогнеборці 19 державної пожежно-рятувальної частини. О 09:41 пожежу ліквідовано на площі 1,5 кв. м, попередня причина її виникнення — коротке замкнення електропроводки двигуна.

О 16:49 рятувальників сповістили про те, що по вул. Аеродромній м. Миколаєва зайнялась господарча споруда. Черговим караулом 4 ДПРЧ та відділенням місцевої пожежної команди пожежу ліквідовано о 17:13 на площі 30 кв. м. Ймовірна причина пожежі – коротке замикання електропроводки

Вночі, о 22:28, на пункт зв’язку 1 ДПРЧ надійшло повідомлення про виникнення пожежі господарчої споруди по вул. Зеленій на території садового товариства “Пруди” м. Миколаєва. Черговим караулом підрозділу займання вдалось приборкати о 23:15 на площі 30 кв. м, причина виникнення наразі встановлюється. Від вогню врятовано поруч розташований житловий будинок.

О 00:41 вже 21 грудня, також з невстановленої причини загорівся гараж на території приватного домоволодіння по вул. Шкільній с. Манне Прибужанівської територіальної громади Вознесенського району. На місце направлено відділення 12 ДПРЧ та вогнеборців місцевої пожежної охорони Мартинівка. О 01:02 пожежу ліквідовано на площі 5 кв. м.

Загалом від ДСНС на ліквідацію пожеж залучались 6 одиниць спеціальної техніки та понад 25 рятувальників.

Як повідомляло Інше ТВ, протягом доби 19 грудня та в ніч на 20-те на Миколаївщині було зареєстровано шість пожеж.



© Inshe.tv

Share Button
TwitterFacebookGoogle PlusYoutube