На одній з пожеж на Миколаївщині опіки отримав 23-річний чоловік (ФОТО)


11:3120.12.2022

Протягом доби 19 грудня та в ніч на 20-те на Миколаївщині зареєстровано шість пожеж.

Про це повідомили в ГУ ДСНС України у Миколаївській області, передає Інше ТВ.

Так, 19 грудня о 07:10 на спецлінію 101 надійшло повідомлення про пожежу літньої кухні на території приватного домоволодіння по вул. Богдана Хмельницького с. Мостове Мостівської територіальної громади Вознесенського району. На місце прибули вогнеборці місцевої пожежної охорони Мостове. О 08:00 пожежу ліквідовано на площі 48 кв. м.

О 09:55 рятувальників сповістили про те, що по вул. Заозерній м. Новий Буг Баштанського району сталося загоряння в житловому будинку. Завдяки своєчасно вжитим заходам вогнеборців 20 державної пожежно-рятувальної частини оселю вдалось вберегти. Пожежу ліквідовано о 10:15 на площі 5 кв. м.

Близько 2 години дня майже одночасно у м. Миколаєві по проспекту Миру та по проспекту Дружби Народів м. Южноукраїнськ Вознесенського району виникли займання у квартирах, а саме підгоріла їжа на плиті. На місце виїжджали: в першому випадку — відділення 4 ДПРЧ та чергова зміна оперативно-координаційного центру, в другому — вогнеборці 25 ДПРЧ. Горіння ліквідовані підручними засобами, масштабних пожеж вдалось уникнути.

О 15:40 на спецлінію 101 надійшло повідомлення про займання літньої кухні по вул. Олега Ольжича м. Миколаєва. На місце направлено черговий караул 5 ДПРЧ. Силами вогнеборців пожежу ліквідовано о 16:22 на площі 25 кв. м, причина її виникнення наразі встановлюється. Літню кухню вдалось вберегти від повного знищення, також врятовано поруч розташовані житловий будинок та гараж.

Вже 20 грудня о 02:59 рятувальників сповістили про пожежу житлового будинку по вул. Хомченка с. Михайлівка Новоодеської ТГ Миколаївського району. На місце направлено відділення 21 ДПРЧ. По прибуттю встановлено, що в кімнаті, де сталося займання, знаходився господар. Виявивши пожежу, чоловік 1999 р.н. намагався сам загасити її, в результаті чого отримав опіки. Його госпіталізовано до лікувального закладу. О 03:40 вогнеборці ліквідували пожежу на площі 20 кв. м. Попередня причина її виникнення порушення правил пожежної безпеки при експлуатації електрообігрівача.

Загалом від ДСНС на ліквідацію пожеж залучались 9 спецавтомобілів та понад 30 вогнеборців.

Як повідомляло Інше ТВ, Госпспоруда, дах будинку та два авто – що гасили на Миколаївщині протягом позаминулої доби



© Inshe.tv

Share Button
TwitterFacebookGoogle PlusYoutube