Госпспоруда, дах будинку та два авто – що гасили на Миколаївщині протягом доби


12:5719.12.2022

Підрозділами Головного управління ДСНС України у Миколаївській області за добу підрозділами ліквідовано чотири пожежі.

Про це повідомили в ГУ ДСНС України у Миколаївській області, передає Інше ТВ.

18 грудня о 09:48 до Служби порятунку надійшло повідомлення про пожежу господарчої споруди на території приватного домоволодіння по вул. Єсеніна м. Первомайськ Первомайського району. Вогнеборці 23 державної пожежно-рятувальної частини о 10:05 пожежу локалізували та о 10:35 ліквідували на площі 20 кв. м. Вогнем пошкоджено перекриття господарчої споруди та житлового будинку.

О 14:40 до Служби порятунку надійшло повідомлення про те, що на території приватного домоволодіння виникла пожежа житлового будинку по вул. Суворова с. Іванівка Куцурубської територіальної громади Миколаївського району. Прибувши на місце, рятувальники з’ясували, що горить перекриття даху на площі 24 кв. м. Вогнеборці 22 ДПРЧ о 15:47 пожежу локалізували та о 17:30 ліквідували. Вогнем знищено перекриття та особисті речі.

У двох випадках причина пожеж порушення правил пожежної безпеки при експлуатації пічного опалення.

19 грудня о 17:28 вогнеборці 12 ДПРЧ виїхали на займання автомобіля Mercedes-Benz Vito який знаходився у гаражі по вул. Набережна с. Себине Костянтинівської територіальної громади Миколаївського району. О 04:15 пожежу локалізували та о 04:45 ліквідували на площі 25 кв. м.

Згодом, рятувальники 19 ДПРЧ спільно з МПО “Широколанівка” ліквідували пожежу гаража, на площі 25 кв. м, в якому знаходився автомобіль Chery Amulet по вул. Центральна с. Широколанівка Степівської територіальної громади Миколаївського району. Повідомлення про пожежу надійшло о 05:03.

У двох випадках спричинило пожежі коротке замикання електропроводки.

Загалом до гасіння всіх пожеж залучалось 5 одиниць техніки та 20 вогнеборців.

Як повідомляло Інше ТВ, позаминулої доби вогнеборці Миколаївщини загасили 2 пожежі (ВІДЕО)



© Inshe.tv

Share Button
TwitterFacebookGoogle PlusYoutube