«Це ракети типу С-300 чи щось більше»: начальник Миколаївської ОВА розповів про наслідки нічного ракетного удару по Миколаєву (ВІДЕО)


11:0217.08.2022

Як повідомляло Інше ТВ, вночі россіяне двома ракетами вдарили по Чорноморському універсітету ім.П.Могили в Миколаєві (ФОТО)

Про інші наслідки нічної ракетної атаки по місту Миколаєву в ефірі «24 каналу» сьогодні, 17 серпня, розповів начальник Миколаївської ОВА Віталій Кім, передає Інше ТВ.

– Вночі було 6 прильотів ракет, ми думаємо, що це ракети типу С-300 чи щось більше. Влучили вони в університет, який мер намагався врятувати через те, що на ворожих пабліках з’явилася інформація, що в цьому університеті знаходяться військові чи техніка, але не вдалося йому. Також був вражений об’єкт інфраструктури – там 2 автомобілі загорілися, пожежа була на площі 5 кв.м, без жертв. Та ще намагалися влучити ще в один об’єкт інфраструктури – не влучили, без жертв, – повідомив начальник Миколаївської ОВА.

Кім нагадав, що ракети С-300 «земля-повітря» росіяни перероблюють на «земля-земля», похибка у цих ракет – близько 120 метрів, тому вони стріляють ними парами. Російські терористи використовують ці ракети для залякування населення, вважає начальник Миколаївської ОВА.  



© Inshe.tv

Share Button
TwitterFacebookGoogle PlusYoutube