На Миколаївщині 23 школи зруйновано, 180 пошкоджено та 55 знаходяться на окупованій території – Кім розповів про готовність до нового навчального року (ВІДЕО)


11:1817.08.2022

У 95% шкіл у Миколаївській області навчання буде онлайн, близько 60 закладів освіти гіпотетично готові відкритися офлайн.

Про це в ефірі «24 каналу» сьогодні, 17 серпня, розповів начальник Миколаївської ОВА Віталій Кім, передає Інше ТВ.

– У нас 1043 навчальні заклади, з них 23 зруйновано, 180 пошкоджено та 55 знаходяться на окупованій території. У нас було 680 будівель (навчальних закладів) перевірено, 156 мають бомбосховища чи місця, щоб переховатися. Але з огляду на те, що більшість області знаходиться у 40-кілометровій зоні від лінії вогню, де дістає артилерія, скоріш за все, буде по області, окрім північної частини, форма навчання онлайн. Але ми готуємось до того, що, можливо, наші Збройні Сили просунуться до Херсону, і ми зможемо більшість шкіл відкрити офлайн. Це індивідуальна історія, бо після перевірки ще батьки дітей голосують, чи згодні вони, щоб діти вчилися офлайн, – сказав Віталій Кім і додав, що близько 60 шкіл гіпотетично готові відкритися офлайн.

Як повідомляло Інше ТВ, Мер Миколаєва показав, що залишилося від школи, на території якої розірвалося 3 російських ракети (ФОТО)



© Inshe.tv

Share Button
TwitterFacebookGoogle PlusYoutube