Готуємось до навчального року офлайн? В Миколаєві створили комісії, які перевірять заклади освіти на предмет використання їх для укриття


20:3212.07.2022

Як повідомляло Інше ТВ, начальник Миколаївської ОВА Віталій Кім розповідав, що у рамках підготовки до навчання в школах з 1 вересня онлайн будуть створені спеціальні комісії, які перевірять, чи є у навчальному закладі укриття.

Сьогодні, 12 липня, така комісія з огляду (оцінки) будівель (споруд, приміщень) закладів загальної середньої освіти м. Миколаєва, що належать до комунальної форми власності, була створена розпорядженням Миколаївського міського голови.

Про це повідомляє Інше ТВ.

Очолює загальноміську комісію заступник Миколаївського міського голови Анатолій Петров, в кожному районі міста створені окремі комісії. Вони проведуть обстеження та складуть акти оцінки об’єкта (будівлі, споруди, приміщення) щодо можливості його використання для укриття  відповідно до вимог, затверджених наказом МВС України від 09.07.2018 №579 «Про затвердження вимог з питань використання та обліку фонду захисних споруд цивільного захисту», зареєстрованим у Міністерстві юстиції України 30.07.2018 за №879/32331. 

Як повідомляло Інше ТВ, В школах Миколаєва з 1 вересня діти навчатимуться онлайн



© Inshe.tv

Share Button
TwitterFacebookGoogle PlusYoutube