Греція планує звернутися до Міжнародного суду в Гаазі із заявою про розслідування злочинів рф  не тільки в Маріуполі, але й на Одещині (ФОТО)


20:5112.07.2022

Афіни мають намір звернутися до Міжнародного суду в Гаазі з проханням розслідувати військові злочини, які вчинила армія росії не лише в Маріуполі, а й в Одесі та Одеській області.

Про це заявив, перебуваючи в Одесі з робочим візитом, голова МЗС Греції Нікос Дендіас, повідомляють в Одеській ОВА, передає Інше ТВ.

Максим Марченко детально ознайомив Міністра закордонних справ Греції з жахливими наслідками ударів з використанням ракет нанесених російською армією безпосередньо по території Одеси та Одеської області.

 «Греція проситиме Міжнародний суд розслідувати військові злочини, що сталися у Маріуполі, бо наша країна має особливий інтерес до цього міста через грецьку громаду. Окрім того, я проситиму своїх колег в Альянсі зробити все, що вони можуть, щоб не лише допомагати Україні, а й захистити Одеську область і Одесу, щоб ваше прекрасне місто не спіткала така ж доля, як Маріуполь», – сказав голова МЗС Греції Нікос Дендіас.

Як повідомляло Інше ТВ, В Україні створили ресурс «Книга катів українського народу»: нині там понад 600 осіб



© Inshe.tv

Share Button
TwitterFacebookGoogle PlusYoutube