Мер Миколаєва розповів, куди звертатися, якщо жителі Корабельного і Інгульського районів захочуть переселитися в межах міста


22:1108.06.2022

Як повідомляло Інше ТВ, в кінці травня Військова комендатура Миколаєва порадила жителям виїхати з Корабельного та Інгульського районів міста та прилеглих сіл.

Сьогодні, 8 червня, у своєму традиційному ефірі у соцмережах Миколаївський міський голова Олександр Сєнкевич розповів, куди звертатися, якщо хочеться переселитися в межах міста, передає Інше ТВ.

– Насправді сьогодні в Україні діють правила внутрішньо переміщених осіб. Якщо ви не можете бути ВПО, тобто ви не хочете їхати кудись там – до Львова, до Вінниці і т.д., ми забезпечуємо миколаївців можливістю проживати в наших дитячих садках чи школах, де ми організовуємо місця їхнього проживання. Тобто якщо ви хочете виїхати зі свого району, але не можете цього зробити за якихось причин, звертайтеся до Департаменту соцзахисту, його відділень і кажіть про те, що вам необхідно переселитися. Ми будемо вас переселяти до цих місць, – сказав Сєнкевич.

Також повідомлялось «Не потрібно повертатись, потрібно евакуюватись» — мер Миколаєва розповів про кількість загиблих людей і пошкоджених об’ектів в місті.



© Inshe.tv

Share Button
TwitterFacebookGoogle PlusYoutube