У Миколаєві можуть відкрити пляжі – якщо рятувальники все обстежать, – Сєнкевич


21:5208.06.2022

Як повідомляло Інше ТВ, 2 червня у Миколаєві заборонили відвідування пляжів на час воєнного стану.

Але це може змінитися.

Про це сьогодні, 8 червня, у своєму традиційному ефірі у соцмережах розповів Миколаївський міський голова Олександр Сєнкевич, передає Інше ТВ.

– Нещодавно виконавчий комітет прийняв рішення про те, що ми не відкриваємо пляжі. Отримав багато питань: коли, що… Ви самі знаєте, що дуже багато снарядів, особливо касетних, потрапляють в річку, течією їх розносить, незрозуміло куди. Ми розуміємо, що міські пляжі сьогодні не зовсім безпечні, тому ми направили лист до управління ДСНС з проханням про обстеження та розмінування міських пляжів і прилеглої території, акваторії річок. Якщо ми отримаємо від рятувальників лист, у якому буде сказано, що пляжі безпечні, виконавчий комітет дозволить там відпочивати жителям міста. Але прошу вас: поки піротехніки все не перевірять, не дадуть добро, нікуди не ходити, – сказав Сєнкевич.

Прокоментував мер і відкриття цієї суботи, 11 червня, Миколаївського зоопарку. За словами очільника міста, по-перше, це закрита територія, яку постійно доглядають і прибирають працівники, тобто там неможливо потрапити на нерозірваний снаряд. А по-друге, зоопарк буде відкрито тільки у вихідні, з 09.00 до 16.00, тому що вдень обстрілюють менше. Також мер додав, що найбільше ідею відкриття зоопарку, зазвичай, критикують люди, які все одно пересуваються містом.



© Inshe.tv

Share Button
TwitterFacebookGoogle PlusYoutube