На Миколаївщині ще одній прихильниці «руського миру» повідомили про підозру


12:4209.09.2022

За процесуального керівництва Первомайської окружної прокуратури Миколаївської області повідомлено про підозру 53-річній мешканці Первомайського району за фактом поширення матеріалів, у яких міститься виправдовування, визнання правомірною, заперечення збройної агресії рф проти України, глорифікація її учасників (ч. 2 ст. 436-2 КК України).

Про це поінформували в пресслужбі Миколаївської обласної прокуратури, передає Інше ТВ.

За даними слідства, зловмисниця з квітня по червень 2022 року, використовуючи заборонену в Україні соціальну мережу «Однокласники», поширювала матеріали, які заперечують збройну агресію рф проти України, прославляють дії окупантів на території України. Також, жінка публікувала на власній сторінці посилання з соціальних груп, які глорифікують представників армії держави агресора.

Досудове розслідування здійснювалося Первомайським районним відділом поліції за оперативного супроводу управління Служби безпеки в області.

Санкція статті передбачає покарання у виді позбавлення волі на строк до 5 років з конфіскацією майна або без такої.

Як повідомляло Інше ТВ, Теруправління ДБР Миколаєва повідомило про підозру дезертиру, який хотів заманити українських військових до тимчасово окупованого Херсону



© Inshe.tv

Share Button
TwitterFacebookGoogle PlusYoutube