Держспецтрансслужба показала, як будує 42-метровий міст на деокупованій частині Миколаївщини (ФОТО, ВІДЕО)


12:4204.02.2023

Вже найближчим часом 42–метровий залізобетонний міст з’єднає два береги річки, дві частини однієї громади на деокупованій території Миколаївщини.

Як його будують, розповіли та показали в Держспецтрансслужбі МО України, передає Інше ТВ.

«Наразі військовослужбовці мостобудівельних підрозділів Державної спеціальної служби транспорту Міністерства оборони України ведуть активні роботи з будівництва даного об’єкту. Мостовики виконують забивку паль на пальовому полі. Вже зроблено дві опалубки, дві залиті бетоном і третя готується під заливку. Процес роботи – безперервний. Поставлені завдання і терміни виконання. Тому працюють оперативно, злагоджено, без простою, бетонуючи палі паралельно з двох берегів», – каже командир мостової роти капітан Євгеній Сугак.

На місці будівництва працює спецтехніка – універсальний палебійний агрегат, екскаватор, вантажні автомобілі. Підвозиться ґрунт, будівельні матеріали, одним словом, будівництво триває за планом. Зі свого боку місцева влада допомагає необхідними розхідними матеріалами. Налагоджена тісна співпраця. Адже це вже не перший об’єкт, який будується в даному регіоні.

Поки триває будівництво, людей та військовослужбовців з берега на берег доставляють моторним човном. Так військовослужбовці мостобудівельного підрозділу налагодили транспортне сполучення.

«Наша команда – це вже добре спрацьований, злагоджений колектив, де панує взаємодопомога. Ми виконуємо одну роботу і знаходимося всі в однакових умовах. А ще всі працюємо на нашу спільну перемогу. Наша команда вже до десятка мостів збудувала», – з гордістю констатує Євгеній Миколайович Сугак.

Як повідомляло Інше ТВ, Як Держспецтрансслужба на Миколаївщині залізницю ремонтує (ВІДЕО)



© Inshe.tv

Share Button
TwitterFacebookGoogle PlusYoutube