Тендер на поставку хліба, який програв Миколаївський хлібозавод, відмінити не можна. Але деяку допомогу від ООН хлібозавод отримає – мер Миколаєва (ВІДЕО)


18:2004.10.2022

Як повідомляло Інше ТВ, Хлібозавод в Миколаєві опинився на межі закриття? На підприємстві заявляють, що тендер по програмі ООН виграв «Київхліб».

Пізніше мер Миколаєва попросив ООН переглянути результати тендеру, до участі в якому не був запрошений Миколаївський хлібозавод (ДОКУМЕНТ).

Але тендер не можна відмінити, хоча деяку допомогу Миколаївський хлібозавод від ООН все ж таки отримає.

Про це сьогодні, 4 жовтня, розповів Миколаївський міський голова Олександр Сєнкевич, передає Інше ТВ.

– Провів декілька зустрічей з представниками ООН. Ви знаєте, що наш завод програв тендер, і його виграла інша компанія. Нажаль, цей тендер відмінити чи іншим чином змінити неможливо. Проте ми дійшли згоди, що представники ООН, які сьогодні займаються цією програмою разом з нами, допоможуть нашому заводу зареєструватися на платформі ООН і зробити все, щоб наш завод взяв участь у цьому тендері. А далі все буде залежати від керівництва заводу, від їх ціни, і впевнений, що вони зможуть все це зробити.

Насправді, така ситуація відбулася тому, що наш завод не був зареєстрований сам в цій програмі, а фактично вони були як субпідрядник, тому не змогли взяти участь і дати нормальну ціну з усіма, як то кажуть, субпідрядними. Тож сподіваюсь, що найближчим часом у них буде проходити новий тендер, а також тендер на приготування та підвіз підвозу хлібу до звільнених районів Херсонської області. Тож сподіваюсь, що завод наш зробить все, що можна, ООН допоможе, і наш завод буде мати роботу, а миколаївці – миколаївський хліб, – сказав мер.



© Inshe.tv

Share Button
TwitterFacebookGoogle PlusYoutube