Винагорода за «голову колаборанта» від начальника Миколаївської ОВА: звідки гроші, і скільки Віталій Кім готовий потратити (ВІДЕО)


12:5719.07.2022

Як повідомляло Інше ТВ, начальник Миколаївської ОВА обіцяє по $100 за кожного зданого коригувальника ворожого вогню (ВІДЕО).

В ефірі «Сніданок з 1+1» Віталій Кім розповів, звідки будуть гроші на виплату винагороди за «голову колаборанта», і скільки він готовий на це потратити, передає Інше ТВ.

Відповідаючи на запитання ведучих, Віталій Кім відмітив, що ще жодної винагороди не виплатили – зараз тільки формується порядок дій для тих, хто хоче заявити про колаборанта чи корегувальника вогню. Хоча обіцяє оприлюднити цей алгоритм дій вже у другий половині дня.

Начальник Миколаївської ОВА повідомив, що гроші на винагороду будуть його особисті, що йому все рівно, в якій валюті виплачувати, – в доларах чи в еквіваленті.

«Ну, 10-20 тисяч доларів точно можу потратити, а далі будемо дивитись», – сказав Кім, відповідаючи на запитання щодо граничної загальної суми, і віджартувався, що «дружина про ці гроші не знає – це заначка».



© Inshe.tv

Share Button
TwitterFacebookGoogle PlusYoutube