Диктатор Нікарагуа засудив до вічного вигнання переможницю конкурсу «Міс світу» – бо не спитала дозволу (ФОТО)


20:1520.05.2024

Диктатор країни Даніель Ортега засудив переможницю конкурсу «Міс світу» та її сім’ю до вигнання за те, що Шейнніс «дозволила собі бути обраною найкрасивішою жінкою світу без дозволу влади Нікарагуа», – писав один з опозиційних порталів Нікарагуа, повідомляє rmf24.

Президент Ортега не зміг пробачити 23-річній нікарагуанській королеві краси те, що вона взяла участь у міжнародному конкурсі краси без узгодження з владою країни.

Диктатор Нікарагуа засудив до вічного вигнання переможницю конкурсу «Міс світу» - бо не спитала дозволу (ФОТО) 1
Диктатор Нікарагуа засудив до вічного вигнання переможницю конкурсу «Міс світу» - бо не спитала дозволу (ФОТО) 5

Нікарагуанська політична опозиція переконана, що президент Ортега ніколи б не погодився підтримати участь Шейніс Паласіос у конкурсі «Міс Всесвіт», оскільки влада Нікарагуа внесла її до чорного списку за участь у масових демонстраціях проти диктатури у 2018 році.

Всесвітній тріумф нікарагуанської красуні Шейнніс Паласіос на конкурсі «Міс Всесвіт», що відбувся в листопаді минулого року в Сальвадорі, з великим ентузіазмом відзначили її співвітчизники на батьківщині. Жителі столиці та інших міст вийшли на вулиці з її портретами. Реакція влади полягала у видаленні фотографій з цих подій з соціальних мереж.

Диктатор Нікарагуа засудив до вічного вигнання переможницю конкурсу «Міс світу» - бо не спитала дозволу (ФОТО) 3
Диктатор Нікарагуа засудив до вічного вигнання переможницю конкурсу «Міс світу» - бо не спитала дозволу (ФОТО) 6

До п’яти років ув’язнення були засуджені двоє молодих художників, які в місті Естелі на півночі Нікарагуа розмістили на стіні багатоквартирного будинку великий мурал із зображенням Шейніс Паласіос.

Минулого місяця нікарагуанські ЗМІ повідомили, що бабуся і брат Шейніс Паласіос «таємно» покинули Нікарагуа, щоб возз’єднатися з матір’ю «Міс Всесвіт 2023», яка проживає в США.

«Таким чином влада Нікарагуа призвела до остаточної втечі з країни всіх членів сім’ї, включаючи саму королеву краси», – прокоментувало це інформаційне агентство «Ассошіейтед Прес».

Нагадаємо: Українка стане послом доброї волі ООН як переможниця конкурсу краси «Miss Eco International 2024» (ФОТО, ВІДЕО)



© Inshe.tv

Share Button
Twitter Facebook Google Plus Youtube