Путін у пікантній позі: фото з карнавалу в Німеччині (ФОТО)


21:1412.02.2024

Сьогодні, 12 лютого, у німецькому місті Кельн пройшов «Парад Троянд» в рамках Кельнського карнавалу. Як і минулого року, війна в Україні – одна з головних тем політичної сатири. Відтак російський диктатор Володимир Путін зображений двічі: на одній з платформ його зобразили у доволі пікантній позі із патріархом Кирилом. На другій – він намагається проковтнути частину української території. Тим часом на шматочку пише Главком.

Також тут є два «сюжети» із Дональдом Трампом. На одному з них він стоїть із прапором Америки, з якого вирізав свастику. На другому – він проштрикує списом спину українського солдата.

Також тут можна побачити і терористів Хамасу, які штовхають цивільну родину на дуло ізраїльського танка.

Путін у пікантній позі: фото з карнавалу в Німеччині (ФОТО) 1 Путін у пікантній позі: фото з карнавалу в Німеччині (ФОТО) 3 Путін у пікантній позі: фото з карнавалу в Німеччині (ФОТО) 5

Кельнський карнавал – це народне свято, популярне не тільки в Кельні та Рейнській області, а й у всій Німеччині. 11 листопада об 11 годині 11 хвилин у Кельні починається «п’ята пора року» – відкривається карнавальний сезон аж до його завершення за півтора місяця перед святкуванням Великодня. Число 11 (нім. elf) важливе для карнавалу, оскільки його можна розшифрувати як абревіатуру ELF (Egalite, Liberte, Fraternite) – Рівність, Свобода, Братство. У «п’яту пору року» допустимі різні дивацтва, гумор і сатира, висміювання навіть можновладців.

Близько 1, 5 мільйона людей приїжджають в Кельн, щоб нарядитися, повеселитися та поспівати. Костюми, які обирають люди, можуть варіюватися від переважно святкових, історичних до відвертої політичної сатири.

Читайте: На Кельнському карнавалі жертвою сексуальних домагань стала і бельгійська журналістка



© Inshe.tv

Share Button
Twitter Facebook Google Plus Youtube