Pet-friendly вокзали: 11 українських вокзалів отримали зручні поїлки для тварин (ФОТО)


13:5515.02.2023

Укрзалізниця та бренд корму для тварин Club 4 Paws від українського виробника Kormotech забезпечили 11 найбільших вокзалів країни зручними дозаторами питної води для тварин, що подорожують поїздами.

Про це повідомили в Укрзалізниці, передає Інше ТВ.

«Масштабна евакуація пасажирів разом зі своїми тваринами від самого початку повномасштабного вторгнення показала, наскільки важливими є для українців їхні домашні улюбленці. 112 тисяч тварин — від звичних для нас котів та собак до екзотичних домашніх лисиць, єнотів, ігуан, удавів та крокодилів — були перевезені до безпеки поїздами Укрзалізниці.

Українці повертаються додому — а з ними і їхні улюбленці, а відтак ми вже зараз робимо залізницю максимально дружньою до тварин: спрощуємо оформлення квитків для улюбленців через застосунок, безкоштовно беремо їх на борт на дитячій залізниці, а відсьогодні ще й встановлюємо на вокзалах у Києві, Харкові, Львові, Одесі, Дніпрі, Запоріжжі, Вінниці, Івано-Франківську, Чернівцях, Полтаві (Полтава-Київська) та Ужгороді поїлки з великими резервуарами для питної води. Конструкція поїлки передбачає наявність клапана-краника, за допомогою якого будь-який відвідувач вокзалу може долити воду в мисочки у разі потреби», – йдеться в повідомленні Укрзалізниці.

Як повідомляло Інше ТВ, за перших 2 місяці повномасштабного російського вторгнення пасажирськими поїздами Укрзалізниці було евакуйовано 102,5 тис. тварин.



© Inshe.tv

Share Button
TwitterFacebookGoogle PlusYoutube