Через російське вторгнення довкіллю на Снігурівщині завдано збитків на 137 мільйонів гривень (ФОТО)


14:1415.02.2023

Фахівцями Державної екологічної інспекції Південно-Західного округу здійснено огляд територій Миколаївської області, які були в окупації, та де велись активні бойові дії, внаслідок яких сталися руйнування, пошкодження будівель та споруд, що спричинило засмічення будівельними відходами та уламками бойових частин ракет і снарядів земельних ділянок.

Зокрема, фахівці ДЕІ побували у Снігурівці і розрахували суму шкоди, нанесеної російським вторгненням, передає Інше ТВ.

Зокрема, 23 січня 2023 року державними інспекторами спільно з представником Снігурівської міської ради був проведений огляд фактичного стану трьох об’єктів, що зазнали руйнувань, – адміністративної та господарчих будівель Снігурівської міської ради; будівлі Снігурівської дитячої школи мистецтв; будівлі Будинку культури міста Снігурівка.

За результатами огляду встановлено, що загальна площа земельних ділянок, що зазнала засмічення, складає 4500 кв м, а загальний об’єм відходів, утворених за результатами ракетних ударів, – 120 куб м.

Сукупна сума шкоди, завданої внаслідок засмічення земель, – 136,9 мільйона гривень.

Окремо обраховано суму шкоди, завданої забрудненням атмосферного повітря під час пожежі, яка виникла внаслідок обстрілу на території Снігурівського будинку культури. Площа пожежі становила 693,2 кв м. Сума шкоди – 250,7 тисячі гривень.

Інформація про заподіяну шкоду внесена до загального реєстру збитків, завданих довкіллю внаслідок вторгнення російської федерації.

Як повідомляло Інше ТВ, У Снігурівці на Миколаївщині правоохоронці продовжують збирати докази воєнних злочинів рф (ФОТО)



© Inshe.tv

Share Button
TwitterFacebookGoogle PlusYoutube