155-та російська бригада морпіхів, яку вже тричі окупанти доукомплектовували, розбита під Вугледаром, – ЗМІ


07:0413.02.2023

У боях під Вугледаром росія фактично втратила 155-ту бригаду морської піхоти із Владивостока. Вона розбита вщент включно з командним складом.

Про це повідомляє видання Politico, пише «Слово і Діло».

«155-ту бригаду вже тричі доводилося доукомплектовувати. Перший раз – після Ірпеня та Бучі, другий раз – після поразки під Донецьком. А зараз майже вся бригада знищена під Вугледаром», – розповів речник Сил оборони Таврійського напрямку Олексій Дмитрашківський.

Також він зазначив, що велику кількість сил противника, солдат і командирів, знищено біля Вугледара та Мар’їнки Донецької області. Щодня гинуло 150-300 російських морпіхів. На цьому ж напрямку окупанти за тиждень втратили близько 130 одиниць техніки, зокрема 36 танків.

В результаті тільки одного бою у лютому під Вугледаром ворог втратив понад 30 одиниць техніки та сотні військових – це підтверджують фото з поля бою.

Примітно, що цей підрозділ наші захисники розгромили на сході України не вперше. Зокрема, 155-а бригада морської піхоти зазнавала масової поразки ще у листопаді 2022 року під Павлівкою.

Як повідомляло Інше ТВ, Провал під Вугледаром підірвав віру росіян в наступ армії рф – ISW



© Inshe.tv

Share Button
TwitterFacebookGoogle PlusYoutube